top of page

Op maat voor jouw muur

Onze op maat-collectie is ontworpen door getalenteerde designers. Bestellen is eenvoudig: geef de breedte en de lengte van het te behangen oppervlak door.

Met deze gegevens zorgen wij ervoor dat het design perfect uitkomt op jouw muur en per rol op maat geprint wordt. De rollen worden duidelijk en eenvoudig te sorteren bezorgd. Geen frustraties met patroonhoogtes en snijverlies meer!

Moeite met kiezen? Bestel dan eerst een behangstaal of neem contact op voor advies.

Behang op maat gemaakt voor jou

Als je op zoek bent naar behang op maat, vraag dan bij ons een offerte aan! Wij bieden een uitgebreide selectie van hoogwaardig behang dat speciaal voor jou op maat gemaakt wordt. Of je nu op zoek bent naar een patroon dat perfect bij je interieur past of een specifieke afbeelding wilt gebruiken, wij zorgen ervoor dat het behang aan al jouw wensen voldoet. Wanneer je behang op maat aanvraagt, kun je ervoor kiezen om het behang te laten bedrukken met je eigen ontwerp of om een ontwerp te kiezen uit onze uitgebreide collectie. Onze collectie bevat een breed scala aan ontwerpen, variërend van klassiek tot modern en van abstract tot realistisch.

Offerte aanvragen zonder sample?
Bekijk onze collectie hier en vraag per design vrijblijvend een offerte aan. 

Het aanvragen van een offerte voor behang op maat is eenvoudig en snel. Je hoeft alleen maar de afmetingen van de ruimte waar je het behang wilt aanbrengen op te geven en eventuele speciale wensen zoals de afwerking of afbeelding. Wij zullen dan een offerte op maat voor je maken, zodat je precies weet wat de kosten zullen zijn.

Als je nog vragen hebt over het aanvragen van een offerte voor behang op maat, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren medewerkers staan klaar om je te helpen bij het kiezen van het juiste behang voor jouw specifieke wensen en behoeften. Vraag vandaag nog jouw offerte aan en geef je interieur de perfecte finishing touch!

bottom of page