top of page
Endryko Karmadi

Endryko Karmadi

Endryko Karmadi (Ndryko) studeerde aan de universiteit van de Universiteit van Bunda Mulia met als hoofdvak Communicatie Visueel Ontwerp, waar hij zijn kennis opdeed over reclame en grafisch ontwerp. De composities van Ndryko kunnen zich richten op het vertellen van een duidelijk verhaal, of zijn puur decoratieve doeleinden, aangezien Endryko complexe patronen creëert met geometrische en organische vormen met een verscheidenheid aan kleuren. De mix van zijn ingewikkelde, creatieve aanpak en de integratie van de natuur in zijn werk ontwikkelt een smaakvolle aantrekkingskracht die elke leefomgeving verbetert.

Bekijk hieronder de opvallende ontwerpen van Endryko, gemaakt voor Robin Sprong Wallaper. Kies een stuk dat perfect is voor uw ruimte, voeg uw aangepaste maat toe en stuur ons een aanvraag.

Endryko Karmadi (Ndryko) is een in Jakarta geboren ontwerper die beïnvloed is door de rijke cultuur van zijn thuisland Indonesië. Zijn natuurlijke flair voor het mixen, deconstrueren en verkennen van zijn kunst is de sleutel tot zijn creatieve stijl. Het proces begint met een enkele lijn of schets en wordt vervolgens omgezet in een digitaal kunstwerk dat harmonieuze gevoelens, levendige nuances en positieve opwinding uitstraalt.

bottom of page