top of page
Oasis-of-Botanical-Greenery-by-CoralBloom-2.jpg

Ons verhaal

Muren die een ruimte omtoveren tot een ware beleving. Onze unieke designs en luxe materialen zorgen voor de juiste emotie op de juiste plaats. Met WANDD maak je een statement vol eigenheid en stijl. Verrassend ontspannen in een wachtruimte? Veilig wegdromen in de slaapkamer? Verlangend genieten van een etentje? Of je simpelweg thuis voelen op je werk? Met WANDD tover je iedere ruimte om tot de ervaring die jij wil neerzetten. 

Welkom bij WANDD

Wij geloven dat een ruimte niet alleen muren heeft, maar een geheel eigen identiteit krijgt door de wandbekleding die er is gekozen. Of het nu gaat om een inspirerend kantoor, een gezellige woonkamer, een sfeervolle wachtruimte of een avontuurlijke kinderkamer. Onze designs zorgen ervoor dat de ruimte tot leven komt en een verhaal vertelt. Door de focus te leggen op het creëren van een bijzondere beleving voor onze klanten, willen wij een blijvende indruk achterlaten en inspireren.

 

Daarnaast streven we naar duurzaamheid door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk.

We nodigen je uit om onze nieuwe website te verkennen en je te laten inspireren door de verfijnde ontwerpen die we te bieden hebben. Of het nu gaat om een woonkamer, slaapkamer, kantoor of winkel. WANDD heeft het behang en de oppervlakteontwerpen om jouw unieke stijl tot leven te brengen.

 

Robin Sprong Design Studio

Wij zijn gepassioneerd door de kunst van design en willen dit enthousiasme delen door middel van onze producten. Hierin hebben wij een samenwerking gevonden met de Zuid-Afrikaanse Robin Sprong die met zijn designstudio vele prijzen gewonnen heeft. Dankzij de uitgebreide expertise die hij in huis heeft, zijn we ervan overtuigd dat we een unieke en diverse collectie hebben samengesteld. De getalenteerde ontwerpers met wie Sprong werkt, hebben ieder een individuele stijl en karakter. Resultaat: een breed scala aan prachtige, unieke ontwerpen met een authentieke en persoonlijke uitstraling.


Welkom bij WANDD

bottom of page