top of page
Designer Jessica warrick

Jessica Warrick

Jessica is een in de VS gevestigde kunstenaar die in New York City woont. Haar illustratiecarrière begon in de kinderboekenwereld, waar ze haar creatieve expressie bevredigde in de vorm van op satire en humor gericht illustratiewerk. Haar drang om op creatieve wijze verbinding te maken met de rijke schoonheid van de natuur resulteerde echter in een artistieke evolutionaire uitloper, waardoor ze op het magische pad van patroonontwerp terechtkwam.

Ze illustreert graag het gevoel van leuke, grillige bewegingen gecombineerd met de weelderige overvloed van de natuurlijke wereld. Ze heeft een diepe waardering voor de principes van Feng Shui en gelooft dat het omringen van jezelf in geïnspireerde schoonheid opbeurende energie en een geïnspireerd leven genereert.

Jessica heeft een uniek proces ontwikkeld, waarbij ze haar werk begint als een fijn gedetailleerde potlood- en aquareltekening die digitaal is ingekleurd. Het laatste stuk heeft de handige, aanpasbare voordelen van het digitale medium, terwijl het traditioneel geschilderde gevoel behouden blijft.

bottom of page