top of page
designer Amelia Mariella

Amelia Mariella

Amelia's passie en kijk op het creëren van mooie leefruimte voor haar klanten is geboren uit haar wereldwijde reizen door Afrika, Australië, Azië en Europa. Als inwoner van Zimbabwe en woonachtig in enkele van 's werelds mooiste steden - waaronder Sydney, Londen, Oxford en nu Kaapstad - hebben haar reizen en ervaringen haar perspectief en kijk op alle aspecten van haar werk gekleurd.

Van het ontwerpen van haar eigen assortiment levendige, handgeweven stoffen tot het kopen van prachtige meubels en het maken van haar eigen kunst om elk mooi huis te verfraaien, Amelia's invloeden worden op een moeiteloze, tijdloze manier tot uiting gebracht.

Vind de juiste combinatie van verbluffende kleuren, meng een passie voor texturen en voeg een enorme hoeveelheid creativiteit toe om je eigen unieke en prachtige ruimtes te creëren. Bovenal liggen de talenten van Amelia in het combineren van het eigen gevoel van een klant van 'Ik weet wat ik zoek, maar kan het gewoon niet helemaal laten gebeuren', met haar eigen oog voor het creëren van warmte, ziel en persoonlijkheid in elk gezinshuis.

bottom of page