top of page
designer Kim Williams & Jessica Molebatsi

Kim Williams & Jessica Molebatsi

Over Kim Williams
Kim Williams is een internationaal bekroonde interieurontwerper in Kaapstad en de auteur van haar boek My Yellow Room. Kim heeft een plekje voor zichzelf veroverd als een creatieve gedragstrateeg die zich richt op het ontwerpen van binnenruimtes. Haar vermogen om trends in interieurontwerp, inrichting en menselijk gedrag te begrijpen en te analyseren en om op intelligente wijze ruimtes te ontwerpen voor het beste resultaat, onderscheidt haar in de algemene ontwerpindustrie. Ze staat bekend om haar unieke benadering van interieurs die creatieve, gedrags- en ontwerpstrategieën combineert en is een gerespecteerde ondernemer die de full-service interieurontwerpstudio heeft opgericht - Kim Williams Design.

Over Jessica Molebatsi

Jessica Molebatsi - internationaal erkende Zuid-Afrikaanse modeontwerper en oprichter van het JessicaJane-label - gelooft in het creëren van kleding die de ware waarde en vrouwelijke schoonheid van een vrouw weerspiegelt.

Het verhaal van de JessicsJane's Noluthando-reeks: nadat ze de uitnodiging had ontvangen om haar creaties te tonen op Paris Fashion Week maart 2022, besloot Jessica een reeks te creëren die iets zou betekenen voor alle Zuid-Afrikanen. Haar assortiment belichaamt het idee van culturele cohesie, omdat het verleden, heden en raciale en culturele verschillen omarmt.

bottom of page