top of page

Unieke kinderkamers

Van bloemen tot grafisch design en van baby tot tienertijd.

Het inrichten van de kinderkamer is een uitdagend project voor elke ouder. Van schattige baby's tot nieuwsgierige peuters en hippe tieners, de kinderkamer groeit met je kind mee. Behang is een geweldige manier om de ruimte een persoonlijk tintje te geven en de fantasie van je kind te stimuleren. Laten we samen een reis maken door de levensfasen van je kind en inspiratie opdoen voor prachtig behang in elke fase.


Voor de baby - zachte en rustgevende tinten

De babykamer mag een oase van rust zijn, zowel voor de baby als voor de ouders. Zachte tinten als pastelroze, lichtblauw, mintgroen en neutrale kleuren vormen de ideale basis voor de babykamer. Kies voor behang met schattige motieven, zoals beren, natuur, illustraties of een vrolijke verzameling van dieren. Een subtiel patroon van bloemen of stippen kan ook een rustgevende sfeer creëren. Ons behang is makkelijk te reinigen, ideaal met baby's waar soms kleine 'ongelukjes' onvermijdelijk zijn. Liever een behang waar ze de komende jaren niet op uitgekeken raken? Kies dan voor een print met veel dieren, een botanische look of juist een kleurrijk patroon.

Bekijk hier alle kinderkamer inspiratie

van design behang tot muurcirkels en stickers
 

Ontdekken en spelen - vrolijke en stimulerende patronen

Naarmate je kind opgroeit, begint het de wereld om zich heen te ontdekken. De peuterkamer is een plek waar fantasie en creativiteit worden gestimuleerd. Kies voor levendige kleuren en vrolijke patronen met grafische prints, dieren, bloemen, leuke illustraties of sprookjesachtige landschappen. Fotobehang van een jungle, een onderwaterwereld of een bos kan de verbeelding van je kind prikkelen. Het behang kan een speels accent zijn en helpen bij het leren van kleuren en vormen.Walls of perception groeien met je kindje mee


Tussen kinderen en tieners - veelzijdig en aanpasbaar

Wanneer je kind de basisschoolleeftijd bereikt, wil je misschien een meer tijdloze en veelzijdige stijl kiezen. Overweeg geometrische patronen, abstracte ontwerpen of behang met een subtiele textuur. Deze stijlen passen goed bij verschillende leeftijden en kunnen gemakkelijk worden aangevuld met andere decoratieve elementen naarmate je kind zich ontwikkelt. Kies voor behang van hoogwaardige kwaliteit, zodat het bestand is tegen de actieve levensstijl van een opgroeiend kind.


Voor tieners - stijlvol en expressief

Wanneer je kind de tienerjaren bereikt, verandert ook de smaak en persoonlijkheid. Tieners willen graag hun eigen stempel drukken op hun omgeving. Overweeg behang met coole patronen, inspirerende citaten, graffiti-achtige ontwerpen of fotobehang omgeving of stad. Geef ze de vrijheid om hun eigen stijl te uiten en laat het behang fungeren als het canvas van hun creativiteit.Bij het kiezen van behang voor de kinderkamer is het leuk om je kind te betrekken bij het proces. Laat ze hun voorkeuren uiten en help hen bij het maken van keuzes die passen bij hun persoonlijkheid en interesses. Dit zal niet alleen leiden tot een kamer waar ze van houden, maar het kan ook bijdragen aan een gevoel van eigenwaarde en verantwoordelijkheid.


Met behang kun je de kinderkamer omtoveren tot een magische en inspirerende ruimte waar je kind kan dromen, spelen en groeien. Dus ga op ontdekkingsreis en laat je creativiteit de vrije loop om de perfecte kinderkamer te creëren, van babytijd tot tienertijd!


Wallpaper license by Robin Sprongbottom of page