top of page

Duurzaam hotelkwaliteit behang voor een interieurbeleving

In de wereld van interieurdesign is er altijd ruimte voor innovatie en nieuwe materialen die de manier waarop we onze leefruimtes vormgeven, transformeren. Een van de opvallende materialen die de aandacht heeft getrokken, is Airtex. Dit duurzame materiaal heeft de wereld van wandbekleding betrokken en biedt een breed scala aan mogelijkheden voor creatieve expressie.Wat is Airtex?

Airtex, ook wel bekend als naadloos (foto)behang, is een specifiek type behang dat bekend staat om zijn duurzaamheid en wasbaarheid. Het wordt vaak gebruikt in omgevingen waar een sterke en gemakkelijk te reinigen muurbekleding nodig is, zoals in keukens, restaurants, gangen of andere drukbezochte ruimtes. Airtex behang staat ook bekend om zijn waterdichte eigenschappen, waardoor het bijzonder geschikt is voor vochtige omgevingen zoals badkamers en toiletruimten.


Naadloos behang uit één stuk

Airtex behang kenmerkt zich door zijn naadloze karakter, aangezien het uit één enkel stuk wordt geprint. Geen behangbanen of zichtbare naden meer. Bovendien heeft dit behang een achterzijde in grijstinten, waardoor eventuele oneffenheden op de muur niet zichtbaar zijn op het design. De kracht van Airtex komt voort uit zijn duurzaamheid; de fijne structuur zorgt voor haarscherpe prints en voorkomt scheuren.


De voordelen van Airtex, zoals krasbestendig, brandvertragend en eenvoudig te reinigen, maken dit tot zeer geschikt behang met hotelkwaliteit welke ideaal is voor gebruik in hotels, restaurants maar ook in kantoren, winkels en andere zakelijke ruimtes.Hotelkwaliteit behang

Airtex in hotels biedt een stijlvolle en functionele oplossing voor wandbekleding en interieurdecoratie. De unieke eigenschappen van Airtex maken het een populaire keuze voor diverse ruimtes binnen hotels, variërend van kamers tot gemeenschappelijke ruimtes.

Hotels ontvangen dagelijks een groot aantal gasten, waardoor slijtvastheid van cruciaal belang is. Airtex biedt een oplossing die bestand is tegen intensief gebruik.


Conclusie; Airtex is dus veel meer dan alleen wandbekleding; het is een veelzijdige en eigentijdse keuze die bijdraagt aan de totale ervaring van gasten en tegelijkertijd de praktische eisen van de hotelomgeving vervult.Walls of perception

Bij WANDD begrijpen we dat het creëren van een memorabel hotelinterieur niet alleen draait om stijlvolle ontwerpen, maar ook om het vervullen van de unieke behoeften van elke hotelier.


Ontdek een wereld van mogelijkheden met ons uitgebreide assortiment designbehang, tegelstickers en douchewandstickers. Of je nu op zoek bent naar een eigentijdse uitstraling, een klassiek tintje of een gedurfd statement, wij hebben de materialen en designs die een hotelinterieur onderscheidend maken.


Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe WANDD uw hotelinterieur naar nieuwe hoogten kan tillen. Laat ons samenwerken aan een omgeving die niet alleen voldoet aan jouw verwachtingen maar deze ook overtreft.


Neem contact met ons op!Wallpaper license by Robin Sprong


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page