top of page

Transformeer je keuken naar een culinair meesterwerk

De keuken is het hart van je huis, de plek waar families samenkomen voor maaltijden, gesprekken en waar herinneringen worden gecreëerd. Het ontwerpen van een keuken die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is, is een uitdaging waar veel huiseigenaren voor staan. Een manier om een unieke en stijlvolle uitstraling aan je keuken toe te voegen, is door designbehang te gebruiken.


Kies het juiste designbehang

Het eerste wat je moet doen, is het juiste behang(patroon) kiezen dat past bij de stijl van je keuken. Overweeg de kleuren, patronen en texturen die je al in de ruimte hebt. Als je keuken bijvoorbeeld al een neutrale kleurenpalet heeft, kan een opvallend behang met een subtiel patroon een goede aanvulling zijn. Aan de andere kant, als je een gedurfde en kleurrijke keuken wilt creëren, kies je voor levendig behang met opvallende ontwerpen.


Accentmuur in de keuken

Een populaire manier om designbehang in de keuken te gebruiken, is door een accentmuur te creëren. Kies een muur die je wilt benadrukken, zoals een muur achter het aanrecht of achter de eettafel. Bedek deze muur met een opvallend behangpatroon dat de aandacht trekt. Op deze manier creëer je een visueel centraal punt in je keuken.


Behang in de eetruimte

Als je keuken een eethoek heeft, kun je ook overwegen om het behang in deze ruimte te gebruiken. Het kan een mooie overgang creëren tussen de keuken en de eetruimte en een gezellige sfeer toevoegen aan de maaltijden.
Open kasten en behang

Als je open planken in je keuken hebt, overweeg dan om het behang te gebruiken om de achterkant van de planken te bekleden. Dit geeft je keuken een prachtige diepte en voegt textuur toe aan de ruimte. Daarnaast is het een creatieve manier om je servies en decoratieve items op de planken te accentueren.


Behang achter glas

Een andere creatieve manier om behang in de keuken te gebruiken, is door het achter glaspanelen te plaatsen. Dit kan worden gedaan op kastdeuren of als achterwand voor keukenkastjes. Het beschermt het behang tegen vuil en vetvlekken en geeft je keuken een unieke uitstraling.


Laat je muren spreken!

Conclusie, het designbehang van WANDD kan een prachtige toevoeging zijn aan je keuken. Het kan de ruimte personaliseren, stijl toevoegen en een unieke sfeer creëren. Door zorgvuldig te kiezen waar en hoe je het behang toepast, kun je een keuken creëren die niet alleen functioneel is, maar ook visueel aantrekkelijk en uitnodigend. Dus, nodig vrienden en familie uit, laat je muren spreken en transformeer je keuken in een kunstzinnig culinair meesterwerk.


Bekijk hier alle keuken inspiratie


Wallpaper license by Robin Sprong71 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page