top of page

Stijlvolle smaakmakers; onze 5 favoriete dessins voor de eetkamer

Met designbehang in de eetkamer kun je alle kanten op. Creëer een opvallend kader voor de eetkamer door gebruik te maken van prachtig structuurbehang, een betonlook of een gedrukt patroon. Met onze 5 favoriete dessins kun jij direct aan de slag met de make-over van jouw eetkamer.


Behang in de eetkamer

Door de jaren heen heeft de eetkamer een steeds grotere en centralere rol in huis gekregen. Het is de plek waar je de dag begint, waar familie en vrienden samenkomen, waar je die online vergadering bijwoont of waaraan wordt geknutseld. De eetkamer is dus meer dan alleen functioneel; het is een toevluchtsoord van gezelligheid en samenzijn. Dat mag best een beetje opvallen! Door gebruik te maken van behang in de eetkamer, kun je de ruimte een extra dimensie geven. Vaak is de eetkamer visueel verbonden met de woonkamer en keuken, wat een ruimtelijk gevoel geeft. Met behang op de muur kun je echter specifieke elementen benadrukken en de ruimte afbakenen. Welk behang past bij jouw eetkamer? Laat je inspireren door onze 5 favorieten.


3D Wood Block

Breng de natuurlijke warmte en textuur van hout naar jouw eetkamer met dit designbehang met een 3D woodblock print. Dit opvallende behang creëert de illusie van driedimensionale houten blokken op je muur, waardoor een unieke en organische sfeer ontstaat. De gedetailleerde weergave van houtnerf en de diepte van de prints voegen een vleugje authenticiteit toe aan de ruimte. Bestel dit design hier.



Babette’s Feast

Babette's Feast van The Whimsical Duchess is een feest van eten en vriendschap. Dit dramatische ontwerp zit vol herinneringen, van de Afrikaanse recepten uit de keuken van onze moeder tot de oude messen uit onze kindertijd. Dit prachtige ontwerp maakt van jouw eetkamer een echte eyecatcher! Bestel dit design hier.


Olive Branch Delft

Dit prachtige ´Olive Branch-ontwerp´ is geïnspireerd op de vele olijfbomen die de moeder van designer Robyn Valerie in hun prachtige Kaap-Hollandse tuin heeft geplant. De olijfbomen omlijsten de oprit en een van de binnenplaatsen, wat zorgt voor een serene en grootse entree en een rustige plek om te zitten. Combineer dit design met natuurlijke elementen. Bestel dit design hier.



African Garden – Coord A

Breng de betovering van Afrikaanse tinten naar je eetkamer met dit opvallende designbehang van Este Macleod. De diepe aardetinten en levendige prints vormen samen een visueel feest dat de ruimte transformeert tot een uitnodigende en exotische omgeving. Creëer een unieke eetervaring doordrenkt met de levendigheid van Afrika, waar elke maaltijd een reis wordt door de rijke cultuur van dit prachtige continent. Bestel dit design hier.


Orchid Cream

Soil & Co's ontwerpen ademen een serene en organische sfeer uit. Breng de verfijnde schoonheid van orchideeën naar jouw eetkamer met behang dat deze elegante bloemen in de schijnwerpers zet. De rustgevende kleuren en natuurlijke prints nemen je mee op een visuele reis door weelderige bossen, kalme meren en betoverende landschappen.. Bestel nu en breng je muren tot leven! Bestel dit design hier.



 

Walls of Perception

Stijlvolle dessins voor de eetkamerTransformeer je eetkamer met de eenvoudige toevoeging van behang. Kies voor gedurfde patronen om een statement te maken of ga voor subtiele texturen voor een verfijnde touch. Design behang biedt een veelzijdige en snelle manier om de sfeer van je eetruimte te veranderen. Van elegante diners tot informele bijeenkomsten, het juiste behang kan de perfecte achtergrond creëren voor onvergetelijke momenten aan de eettafel. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek hoe behang een subtiel maar krachtig verschil kan maken in je eetkamer.


Kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van design behang voor jouw interieur? We doen alles, van het zoeken naar en adviseren over afbeeldingen specifiek voor uw ruimte, tot het produceren en afdrukken van uw ontwerp, niet alleen op behang, maar op vrijwel elk materiaal. Neem contact met ons op en dan plannen we een afspraak!



Wallpaper license by Robin Sprong


31 weergaven0 opmerkingen
bottom of page