top of page

Maatwerk

Al ons maatwerk wordt naadloos geleverd

Wil je ook een muur die jouw ruimte omtovert tot een ware ervaring? Bij WANDD kies je een ontwerp van de beste designers. Origineel en op maat gemaakt voor jouw interieur. Geen naden, afgesneden patronen of standaardoplossing, maar een behang dat eigenheid en stijl brengt. Pure beleving voor woningen, wachtruimtes, hotels, kantoren, restaurants en eigenlijk iedere binnenruimte.

Wij bieden een exclusieve service voor commerciële interieurontwerpers, architecten maar ook voor particulieren. We doen alles, van het zoeken naar en adviseren over het ontwerp voor jouw ruimte, tot het op maat produceren en aanbrengen van het behang of andere wandbekleding. Neem contact op per mail of telefoon en wij denken graag met je mee.

Werkwijze

design behang

Design kiezen

inmeten

Inmeten

Startscherm van laptop

Ontwerp / offerte

Printing Machine Ink

Productie op maat

Behang Installatie

Vakkundig behangen

project nando

Douglesdale is een perfect voorbeeld van de mogelijkheden die behang heeft om je binnenruimte op de meest creatieve manieren te transformeren - in dit geval - kijk omhoog! We hebben het plafond van dit restaurant behangen met een van de ontwerpen van Atang Tshikare. Het resultaat is betoverend en geeft het restaurant een geraffineerde uitstraling.

De bekroonde interieurontwerpers Fox Browne Creative kregen de opdracht om de Phinda Vlei Bush Lodge op te knappen en ze waren op zoek naar een ontwerp dat het weelderige tropische gebladerte in het interieur zou weerspiegelen. Als hoofdontwerper bij Robin Sprong ging Franco Moz de uitdaging aan om deze op maat gemaakte muurkunst voor de klant te creëren. 

project phinda vlei
project 30 on guest house

Elk detail is met zorg gekozen en elk patroon is zorgvuldig overwogen om een sfeer van charme en gastvrijheid te creëren. Wandel door gangen die tot leven komen met levendige kleuren en elegante ontwerpen en laat je betoveren door de harmonie tussen modern design en tijdloze elegantie.

bottom of page