top of page
Ontwerp zonder titel (15).png

Exclusief in Nederland en België

Avalana.png

Avalana Design

''Ik ben een textielontwerper en kunstenaar met meer dan 10 jaar ervaring in de behang- en textielindustrie. Ik lanceerde Avalana in 2019 om mijn visie voor luxe huisinterieurs, geïnspireerd door de natuur, folklore en reizen, tot leven te brengen. Sindsdien heb ik niet meer achterom gekeken.

Ik begon Avalana Design om weer te gaan schilderen en mijn eigen originele kunstwerken te maken. Ik was op zoek naar creatieve vrijheid. Na ongeveer een decennium in de industrie te hebben doorgebracht, miste ik de balans tussen het maken van kunstwerken van mijn eigen schilderijen en de vrijheid om mijn eigen ontwerpideeën te creëren in plaats van het volgen van specifieke instructies van kopers of trendvoorspellingen.


Avalana Design is voor wie op zoek is naar echt vakmanschap en op zoek is naar werkelijk schitterende decorstukken, van prachtige wandbekleding tot luxe cadeauartikelen. Elk Avalana-ontwerp begint als een schets, die vervolgens liefdevol met de hand wordt geschilderd in de studio in Manchester. Onze huizen en omgeving moeten nu meer dan ooit als een toevluchtsoord aanvoelen. Onze ontwerpen proberen een gevoel van vreugde, verwondering en escapisme te inspireren. Elke print is geïnspireerd op de buitengewone schoonheid van onze natuurlijke wereld en heeft tot doel die schoonheid in onze ontwerpen te verwerken, waardoor uw binnenruimtes worden getransformeerd.

Het design van Avalana is via WANDD exclusief verkrijgbaar in Nederland en België.

Muurcirkels

cirkels

Design behang

behang
bottom of page